Bezinningshotel

Evenementenzaal

evenementenzaal-1Op het terrein van het Bezinningshotel vinden we ook een studie-  en evenementenzaal . Deze wordt voor veel doeleinden gebruikt. Bedrijven vinden het bijzonder prettig als zij gebruik kunnen maken van de exclusiviteit. Bij meerdaagse cursussen vindt u een eetzaal, eigen slaapkamers en de studiezaal die je alle voorzieningen bieden. Op het terrein vindt je een natuurtuin, een Ontmoetingsplein waar het goed pauzeren is buiten, een pingo (ijstijdmeertje) waar vissen leven. Los van deze voor velen nuttige bestemming, vindt je de sfeer van rust en ruimte, de ideale achtergrond voor inspannende activiteiten.

Het voordeel van deze accommodatie

evenementenzaal-2Een multi-functionele evenementenzaal op een terrein zonder hinderlijke geluiden of rumoer van anderen, is een welkome plaats voor trainingen en zakelijke vergaderingen. De rustige omgeving, die exclusief voor jou beschikbaar is, is een luxe ervaring. Daarnaast kan de kleinschaligheid, waar voor je als enigste gebruiker alles aanwezig is, u een goede prijs aanbieden. De zaal is volledig uitgerust met draadloos Internet, een beamer, geluidsapparatuur, whiteboard etc. etc. De zaal kan plaats bieden aan ca. 60-80 mensen, zodat een evenement binnen deze omvang heel goed mogelijk is.

Naast de evenementenzaal is er tevens een eigen eetzaal en eigen slaapkamers. je bent samen in het gebouw en wordt niet gestoord door anderen. Toegevoegde slaapkamers en/of bungalows maken het mogelijk dat u gemakkelijk uw deelnemers kunt onderbrengen.

Omdat dit complex ook deel uitmaakt van het Bezinningscomplex, vindt men hier de rust van de doelstelling van het Hotel wat in de naastliggende boerderij gevestigd is. Privacy, ontspanning en andere voordelen die deze accommodatie biedt, vallen in het concept van het Bezinningshotel.  Een offerte wordt op aanvraag graag verstrekt, maar nog liever ontvangen wij je om je persoonlijk te tonen waar wij ons hart hebben liggen. 0511-449107 of info@bezinningshotel.nl.

evenementenzaal-3·         Evenementen en presentaties

·         Cursussen en trainingen

·         Workshops

·         Bedrijven en vergaderingen