Bezinningshotel

Tweede huis

tweede-huis-1Veel mensen zoeken naar een ontsnapping van de drukte en stress. Dan is een regelmatige afstand hiervan van groot belang. Dan is een camping vaak te rumoerig en andere accommodaties met bungalows zijn onpersoonlijk. Een tweede huis in eigendom hebben, is ook weer iets anders. In de voorzieningen sfeer van het Bezinningshotel is het mogelijk dat je een bungalow op lange termijn kan huren. Dit met- of zonder andere mensen, zoals vrienden, kennissen of familie die bijvoorbeeld de huur en het gebruik kunnen delen. Het voordeel is dat het gehele jaar jouw eigen huisje, met jouw eigen spulletjes voor u klaar staat. Wilt u eruit met de Kerstdagen, een witte kerst in het prachtige Friesland beleven, dan staat u dat vrij. maar de schoolvakanties met de kinderen door te brengen is ook een goed idee. Lezen, fietsen, vissen, wandelen of wat je maar lijkt te bevallen, het is allemaal mogelijk op elk moment dat u daarvoor kiest.

Een goed idee…

Bovenstaand idee werd geboren bij een drukke inwoner van de randstad:
Gewoon weg kunnen als je dat wilt, in alle rust, zonder gedoe. Waar je dat boek kunt uitlezen waar je nooit aan toe komt en niets hoeft te regelen. Waar vertrouwde oppas te regelen is en jouw spullen in goede handen zijn.

tweede-huis-2Voor een jaar of een gedeelte…

Het is maar voor enkele mensen mogelijk voor een heel jaar (of een deel daarvan)  een bungalow te huren. Max 4 zijn beschikbaar waarvan enkele al bezet zijn.. Er is nog 1 beschikbaar momenteel. Met of zonder de hotelservice, de boodschappendienst, schoonmaak, oppas, etc.

Verzorging

De bungalows zijn 6-persoons met 2 of 3 slaapkamers en geheel gemeubileerd. De boodschappen service, onderhoud van het terrein, de verzorging om het huis, is inbegrepen en voor een redelijke vergoeding wordt jouw huis gepoetst na uw vertrek om weer spic en span op je te wachten.

Even bellen: “Ik kom er aan, ik stap nu in de auto…”
Alles wordt  geregeld. Je coach desgewenst geïnformeerd.