Bezinningshotel

Individueel advies

Individueel consult

Jij bent onze gast in het hotel of in een bungalow. Dat betekent dat je zelf de inhoud van je dagen bepaalt. Je bent vrij om gebruik te maken van onze accommodatie. Het is maar net wat je wilt gebruiken. Dat kan een verblijf zijn in onze prachtige Friese omgeving, mét of zonder coaching. De rust, de natuur, ook dat is genieten en tot jezelf komen. Dingen doen waar je normaal niet aan toe komt. Deze gewaardeerde vorm van verblijf en mogelijke coaching is een coaching op basis van een individueel consult.

Themagroep

Iets anders is de mogelijke deelname aan een thema-groep:  ‘De weg naar Binnen’,
Daar ontdek je dat velen jouw zoektocht delen, dat je daarin helemaal niet alleen staat. En dat is een unieke ervaring.
Je eigen levensvraag, jouw behoeften en jouw wensen staan ook hier voorop. dat je dit gaat herkennen bij de andere deelnemers is een belangrijke ervaring, die je groei enorm stimuleert.

Coaching zonder verblijf

Onze praktijk geeft ook ruimte voor individuele gesprekken, door gewoon langs te komen. Dat kan na een telefonische reservering. Bij de reservering geef je aan hoeveel tijd je wilt. Bel ons  (Marianne) om desgewenst ook nog wat meer informatie te krijgen. 0511-449107.
De coaches zijn dagelijks beschikbaar van 9.00 – 21.00 uur.  Het is handig als je uiterlijk een dag van te voren afspreekt. Voor dringende vragen of een noodsituatie die vraagt om te handelen, is er altijd iets te regelen.
Je bepaalt zelf of, en wanneer, je een coach wilt reserveren en er is geen ‘rooster’ waaraan je gebonden bent.

Toch een kamer of bungalow?

Wil je er toch liever even tussen uit, je kan een hotelkamer nemen of je kiest voor een eigen plek in de stilte van een bungalow. Het is helemaal aan je zelf.

Aanvullende training of cursus

In samenwerking met het Instituut Corcaroli zijn er diverse programma’s. Na een bezinningsperiode is  je blik op de toekomst verruimt en zal je groei voortzetten. De cursus (eerste module): ‘De weg naar binnen’ is een mogelijk gevolg en zal je meer kunnen leren, ook doordat er anderen zijn die hetzelfde doel nastreven. Een Eye-opener.
(Vraag meer hierover via het contactformulier)

Privacy

Er wordt bij ons geen dossier aangelegd, noch notities vastgelegd. Dat is ook niet nodig, omdat je altijd dezelfde coach zult krijgen. Bovendien begrijp je tijdens de gesprekken heel goed waar je staat en kan je het eenvoudig even aangeven. Anonimiteit is daardoor gewaarborgd.   BN-ers, bekende ondernemers en ook managers kiezen mede daarom juist Het Bezinningshotel.

Tarief

In principe duurt een coachingsgesprek een uur.
Het tarief bedraagt € 60,50 inclusief 21% BTW . Helaas wil de overheid dit percentage innemen, omdat wij een praktisch werkzaam bedrijf hebben. Juist dat is mede de garantie voor goede resultaten en daarom nemen we deze belasting opslag voor lief.
Als je dan tenslotte bij ons verblijft en de dagelijkse druk even van je af valt, wil je elke dag een gesprek of soms wil je alleen maar niets doen en heb je ons niet nodig.  Kijk voor verdere prijzen naar de uitgebreide lijst.