Bezinningshotel

Loopbaan advies en zakelijk advies

Loopbaan advies en zakelijk advies

Het werk wordt me te veel…

Overbelast

Juist in het bedrijfsleven zijn veel mensen overbelast en hebben te maken met specifieke zorgen die deze tijd met zich meebrengt. De gemiddelde Nederlander werkt hard. Met name ondernemers maken vaak een veelvoud van de werkuren ten opzichte van werknemers. Om dan ook nog tijd voor jezelf vrij te maken, om je leven eens onder de loep te nemen, is lastig. De ondernemer is gewend om zijn krachten volledig in te zetten. Er hangt veel van af. Personeel, klanten, de eigen toekomst en de dromen die hij bezig is te realiseren. Bij het Bezinningshotel kunt u terecht voor loopbaan advies en zakelijk advies…

Antwoord van het Bezinningshotel

loopbaan-advies-en-zakelijke-advies-11: Aandacht voor de persoon, de overspannen werknemer of de ondernemer die het bedrijf maakt en draagt, die toe is aan reflectie…

2: Aandacht voor de onderneming wat rust schept, omdat het bedrijf wordt opgevangen.

De ondernemer kan afstand nemen, krachten verzamelen om vervolgens met nieuw en fris beleid weer verder te bouwen. In staat om crisis beter het hoofd te bieden.

Wat is twee-sporen-coaching?

Binnen het Bezinningshotel hebben we naast de Life-Coaches ook contacten met enkele Interim Managers. Die hebben een heel eigen functie en worden in het algemeen ingezet tijdens een bezinningsperiode van de betreffende leidinggevende. Deze kan een belangrijke en waarnemende rol spelen binnen het bedrijf. Een vreemd en kundig oog heeft een frisse kijk kan waarnemen en tips geven.

Unieke combinatie

loopbaan-advies-en-zakelijke-advies-2Deze typische door ons op het bedrijfsleven afgestemde ondersteuningsmethode heeft veel managers de ogen geopend over hun effect binnen de onderneming en de gevolgen van hun eigen onbewuste gedrag en handelingen.

Wat van de ondernemer die niet in de gaten had, dat zijn communicatie onder de maat was en daar behoorlijke schade van had?

Valkuil

Juist waar de valkuil van het volhouden, vechten en doorgaan vernieuwingen verhindert en een uitputtingsslag meer slachtoffers vraagt dan nodig is, bewijst deze unieke aanpak zichzelf en is op twee fronten effectief. Er wordt van te voren een duidelijk kostenoverzicht besproken met een begroting, die vooraf omschrijft wat de taken- , kosten- en de doelstellingen zijn van de gewenste coaching. Gewoon eens langskomen en kijken wat jouw mening is.