Accomodatie & Prijzen

De 6-p bungalows zijn een perfecte entourage, ook in de winter…

 

De natuur,  een wereld van passie, plezier en rust.

In onze accommodatie hebben we evenwicht gevonden tussen de rust van ons mooie Friese coulisselandschap en activiteiten.  Dat betekent in de praktijk dat ook gezinnen met kinderen rust vinden. Er is genoeg te doen voor de jeugd en dat geeft de ouders rust en veiligheid. 

Wanneer je de foto’s goed bekijkt zie je veel aspecten van ons aanbod. De basis is de natuur zelf en die is vredig zonder herrie en kabaal.  De stille ochtendnevels en de geuren van de herfst kunnen je ontroeren, de uitbundige kleuren van al het leven wat in bloei staat in de zomer, maakt je blij. De absolute stilte van een pak ongerepte sneeuw waar je bijna je voeten niet durft neer te zetten raakt ons speciaal.

Als dan de herten en hazen zich vertonen worden we weer stil. Ook de stormachtige winden die ons vanuit het Westen regelmatig belagen geven ons een gevoel van veiligheid en beschutting, de natuur is het feest wat we het hele jaar door meemaken. Dat is Friesland, dat is de accommodatie: Het Bezinningshotel. We delen dit graag met een ieder die van zijn leven iets meer wil maken.

Eenvoud en ontspanning

accomodatie-prijzen-2Het thema ‘bezinnen’ is een draagvlak binnen ons hotel.
De gerecyclede bungalow-inrichtingen geven een gevoel van besef van milieu, hergebruik en waarden. Geen identiteitsloze inrichtingen, maar een gevoel alsof het huis van jou is overvalt je als je de deur open doet. Geen verspillende luxe maar prettige functionele inrichtingen. Zo sparen we het milieu en jouw portemonnee door redelijke huurprijzen.  Dat hoort bij jouw verblijf hier. Gewoon je op je gemak voelen… Ontdekken waar het ècht om gaat…!