Bezinningshotel

Accomodatie & Prijzen

De accommodatie met een perfecte sfeer en entourage, ook in de winter…

accommodatie-prijzen-1

De natuur,  een wereld van passie, plezier en van rust.

In onze accommodatie hebben we een prettig evenwicht gevonden tussen de rust van ons mooie Friese coulisselandschap en de activiteiten die een normale menselijke maat hebben. Dat betekent in de praktijk dat gezinnen met kinderen ook rust vinden. Er is genoeg te doen voor de jeugd die nog niet alleen met vakantie kan en dat geeft de ouders rust en veiligheid. Sensatie is een tijdsziekte waarin de menselijke maat zoek is en de grenzen van ‘genieten’ steeds verder opgerekt worden, tot een sensatiezucht.

Wanneer je de foto van de accommodatie goed bekijkt zie je veel aspecten van het aanbod wat wij onze gasten, dus ook jou, bieden. De basis is de natuur zelf en die komt vredig zonder herrie en kabaal.  De stille ochtendnevels en de geuren van de herfst kunnen je ontroeren, de uitbundige kleuren van al het leven wat in bloei staat in de zomer, maakt je blij. De absolute stilte van een pak ongerepte sneeuw waar je bijna je voeten niet durft neer te zetten raakt ons speciaal. Als dan de herten en hazen zich vertonen worden we weer stil. Ook de stormachtige winden die ons vanuit het Westen regelmatig belagen geven ons een gevoel van veiligheid en beschutting, het is de natuur, het feest dat we het hele jaar door meemaken. Dat is Friesland, dat is de accommodatie: Het Bezinningshotel. We delen dit graag met een ieder die van zijn leven iets meer wil maken.

Eenvoud en ontspanning

accomodatie-prijzen-2Het thema ‘bezinnen’ is een draagvlak binnen ons hotel.
De hergebruikte bungalow-inrichtingen geven een gevoel van herkenning en ontspanning. Geen identiteitsloze inrichtingen, maar een gevoel alsof het jouw huis is, overvalt je al als je de deur open doet. Geen overdadige materiaal verspillende luxe. Het spaart het milieu en jouw portemonnee.  Redelijke huurprijzen.  Dat hoort bij jouw verblijf hier. Gewoon je op je gemak voelen… Ontdekken waar het ècht om gaat…!


Vergeet ook niet om vooral even een kijkje te nemen bij onze
 arrangementen…