Bezinningshotel

Boerderij-hotel

boerderij-hotel-1Naast de bungalows heeft u al begrepen dat wij ook hotelkamers aanbieden. Een deel van de kamers maakt deel uit van de boerderij en je kan met recht spreken van een authentiek en uniek hotel. De in 1916 gebouwde boerderij is geheel gerenoveerd en omgebouwd tot hotelaccommodatie; De boerderij-hotel. De oorspronkelijke vorm van de boerderij is niet aangetast en ook aan de binnenzijde wel diepgaand verbouwd, maar nog goed herkenbaar.

De geschiedenis

In 1916 heerste er grote armoede in deze streek. Zo bouwde de diaconie van de kerk een boerderij om de bevolking van voedsel te voorzien. Een eigentijdse manier om banen te scheppen en armoede te bestrijden. Nu is deze boerderij, aan het Wyldpaed (Wildpad) een bijzonder aangename plaats om te verblijven. De op het terrein gelegen Pingo (soort ven), was er de oorzaak van dat het wild dit pad koos om ook in grote droogte drinken te kunnen vinden.

Binnen het Boerderij-hotel

Onze 2-persoonskamers hebben allen een privé douche en toilet en zijn tevens klimaatgestuurd.
Allen voorzien van gratis wifi voor uw mobiel, tablet en/of laptop.

Ook vind u hier drie familiekamers met een gunstige prijsstelling . Deze kamers liggen direct naast de lounge. Dat is vooral voor de kinderen en de ouders prettig, daar zij als de kinderen op bed liggen, een directe verbinding hebben met elkaar. Naast het ouderbed is er voor de kinderen een stapelbed.

boerderij-hotel-2

De familiekamer

boerderij-hotel-3

De gezellige lounge-eetzaal nodigt uit om in een ontspannen sfeer anderen te ontmoeten.

boerderij-hotel-4

…en laten we niet vergeten wat de winter aan ‘Friese wintersport’ te bieden heeft!

Buiten het Boerderij-hotel

boerderij-hotel-5Juist voor de kinderen is ruimte en aandacht. En papa’s worden weer kind mee, vooral als daar de ruimte voor is…

Voor een speciale familievakantie, waarbij vooral de winter en andere schoolvakanties een welkome onderbreking zijn.

In de volle breedte van persoonlijke meditatie en bezinning tot aan een familieverblijf in een natuurlijke omgeving, biedt de boerderij-hotel veel mogelijkheden. In dit spectrum biedt Het Bezinningshotel grote kwaliteit aan en is graag bereid met jou samen een plan te maken waar je je voordeel mee kunt doen.

B&B ook mogelijk va. € 44,-  per 1.p kamer. 
2-pers. € 59,-
4-p familiekamer € 98,- p.k.