Boerderij-hotel

Naast de bungalows bieden wij ook hotelkamers aan op basis B&B.  Enkele kamers maken deel uit van de boerderij en met recht kan je spreken van een unieke accommodatie. De in 1916 gebouwde boerderij is geheel gerenoveerd en omgebouwd tot hotelaccommodatie; Het Farm-house of  boerderij-hotel. De oorspronkelijke vorm van de boerderij is niet aangetast. De binnenkant is wel klassiek verbouwd, maar de oude vorm is nog goed herkenbaar.

De geschiedenis van het Farm-house

In 1916 heerste er grote armoede in deze streek. De diaconie van de plaatselijke kerk bouwde deze boerderij om de bevolking van voedsel te voorzien. Een eigentijdse manier om banen te scheppen en armoede te bestrijden. Nu is deze boerderij aan het Wyldpaed een aangename plek om te verblijven.
Aan de op het terrein gelegen Pingo (soort ven) dankt deze weg zijn naam. Het wild kwam om te drinken bij de pingo. 

Onze 2-persoonskamers hebben allen een privé douche en toilet en zijn tevens klimaatgestuurd en allen voorzien van gratis wifi voor uw mobiel, tablet en/of laptop.

Ook vind u hier drie familiekamers met een gunstige prijsstelling . Deze kamers liggen direct naast de lounge. Dat is vooral voor de kinderen en de ouders prettig, daar zij als de kinderen op bed liggen, een directe verbinding hebben met elkaar.
Naast het ouderbed is er voor de kinderen een stapelbed.

boerderij-hotel-2

De familiekamer

boerderij-hotel-4

…en laten we niet vergeten wat de winter aan ‘Friese wintersport’ te bieden heeft! 

In de volle breedte van persoonlijke meditatie en bezinning tot aan een familieverblijf in een natuurlijke omgeving, biedt de boerderij-hotel veel mogelijkheden. In dit spectrum zijn we graag bereid met jou samen een plan te maken waar je je voordeel mee kunt doen.

B&B va. € 73,-  per kamer.