Bezinningshotel

Bungalow

Rondom de pingo op ons terrein zijn 8 bungalows geplaatst met een prachtig uitzicht over het water en de omringende landerijen. Elke bungalow heeft een grote glazen schuifwand, die als het ware de natuur je kamer binnenhaalt.

Pingo

bungalow-1Ooit in de langvervlogen ijstijd zijn door een natuurramp gehele ijsbergen in de grond verdwenen. Door een millennium lang durend smeltproces ontstonden trechtervormige gaten, die zich vulden met water. Dat noemt men een “pingo” en is een natuurmonument.

Milieu

De inrichting van deze bungalows is, waar mogelijk, gedaan met hergebruik van goederen, in de filosofie van besparing, wat zich zowel in materialen als in de huurprijs uitdrukt. De schuine puntvorm is erg gezellig en biedt verrassend veel ruimte.

Verschillend

bungalow-2De bungalows zijn allen verschillend van elkaar en ingericht voor 6 personen. Sommigen hebben een bad en anderen een douche. In die met een bad mist de beneden slaapkamer en staat een extra slaapbank in de kamer. De anderen hebben een slaapkamer beneden en twee boven. Overal is CV en daarmee is ook het winterverblijf een aantrekkelijke mogelijkheid geworden. Draadloos Internet, tv, radio etc. is aanwezig. Veel extra voorzieningen zoals dvd speler etc. zijn te huur.

Centrale plein

bungalow-3Alle ‘Pingo-houses’ komen uit op het centrale plein. Hier vind je wasmachines en een droger. Daarachter een royaal eigen parkeerterrein op eigen grond. Elke Pingo-house heeft een eigen energieregistratie. Daarmee kun je je eigen energienormen hanteren. In combinatie met bezinning en retraite is dit de ideale omgeving.
Een toenemend aantal mensen vraagt in de vakantie rust, ontspanning, gezelligheid en bovenal een omgeving waarin men volop tijd en aandacht voor elkaar kan vinden.

Het Bezinningshotel staat daar voor open en heeft gezorgd dat kinderen extra aandacht hebben. Er is o.a. een kinderzwembad. Waar kinderen zich kunnen bezighouden hebben ouders ook de rust en energie om met hen leuke dingen te doen. Voor een redelijke huur (vanaf € 450,-) is dit een prachtige oplossing. Vermijd de stress van massatoerisme en vind de intimiteit en gezelligheid van de kleinschaligheid. Tijd voor elkaar!

Om ’s morgens zo wakker te worden… Velen noemen het een sprookje en zeggen dat dit alles hun verwachtingen overtreft.

Voel je vooral thuis bij ons!

bungalow-5bungalow-6bungalow-7bungalow-4