Bungalow

Rondom de pingo zijn 8 bungalows geplaatst met een prachtig uitzicht op de omringende landerijen. Elke bungalow heeft een grote glazen schuifwand, die als het ware de natuur je kamer binnenhaalt.

Pingo

Ooit in de lang vervlogen ijstijd zijn gehele ijsbergen in de grond verdwenen. Door  een duizenden jaren durend smeltproces ontstonden trechtervormige gaten, met een afsluitende leemlaag op de bodem die zich vulden met water. Dat noemt men een “pingo” en is een natuurmonument.

Milieu

De inrichting van deze zes-persoonsbungalows bestaat uit hergebruikte goederen, in de filosofie van besparing van milieu houdt ons natuurlijk bezig. Dat drukt zich zowel in materialen als in de huurprijs uit. De  puntvorm is erg gezellig en biedt verrassend veel ruimte.

Verschillend

De bungalows zijn allen verschillend en ingericht voor 4 of 6 personen. Sommigen hebben een bad en anderen alleen een douche. In die bungalows met een bad mist de beneden slaapkamer. Daar staat een extra slaapbank in de kamer. De anderen hebben één slaapkamer beneden en twee boven. Overal is CV en daarmee is ook verblijf in de wintermaanden een aantrekkelijke mogelijkheid geworden. WiFi is inclusief de huur.  

Centrale plein

Alle ‘Pingo-houses’ liggen in de buurt van het centrale plein. Hier vind je wasmachines en een droger. Daarachter een royaal eigen parkeerterrein op eigen grond. Elke Pingo-house heeft een eigen energieregistratie, waarmee je je eigen energienormen kan hanteren. 
Een toenemend aantal mensen vraagt in de vakantie rust, ontspanning, gezelligheid en bovenal een omgeving waarin men volop tijd en aandacht voor elkaar kan vinden.

Het Bezinningshotel staat daar voor open en heeft gezorgd dat kinderen extra aandacht hebben. Er is o.a. een kinderzwembad. Waar kinderen zich kunnen bezighouden hebben ouders ook de rust en energie om met hen leuke dingen te doen. Voor een redelijke huur (vanaf € 450,-) is dit een prachtige oplossing. Vermijd de stress van massatoerisme en vind de intimiteit en gezelligheid van de kleinschaligheid. Tijd voor elkaar!

Om ’s morgens zo wakker te worden… Velen noemen het een sprookje en zeggen dat dit alles hun verwachtingen overtreft.

Voel je vooral thuis bij ons!

bungalow-5bungalow-6bungalow-7bungalow-4