Evenementenzaal

Op het terrein van het Bezinningshotel vinden we de studie-  en evenementenzaal . Bedrijven vinden het prettig als zij gebruik kunnen maken van de exclusiviteit die zij hier genieten. U vindt een eetzaal, eigen slaapkamers en de studiezaal met alle voorzieningen. Hier vind je de ideale achtergrond voor inspannende activiteiten.

Het voordeel van deze accommodatie

evenementenzaal-2De multi-functionele evenementenzaal op een terrein zonder hinderlijke geluiden of rumoer, is een populaire plaats voor trainingen en zakelijke vergaderingen. De kleinschaligheid, waar u als enige gebruiker aanwezig bent, betekent dat wij u een goede prijs aanbieden. De zaal is volledig uitgerust met draadloos Internet, een beamer, geluidsapparatuur, whiteboard etc. etc. De zaal biedt plaats aan ca. 60 mensen bij lezingen en voordrachten.

Naast de evenementenzaal is een eigen eetzaal en eigen slaapkamers. Toegevoegde slaapkamers en/of bungalows maken het mogelijk dat u uw deelnemers ook kunt onderbrengen.

Omdat dit complex ook deel uitmaakt van het Bezinningshotel, vindt u hier privacy, ontspanning en andere voordelen. Een offerte wordt op aanvraag graag verstrekt, maar nog liever ontvangen wij u om u persoonlijk te tonen wat de mogelijkheden zijn. 0511-449107 of info@bezinningshotel.nl.

evenementenzaal-3·         Evenementen en presentaties

·         Cursussen en trainingen

·         Workshops

·         Bedrijven en vergaderingen