Tweede huis

Een eigen plek, in de rust en ontspanning.

Een camping is dan vaak te rumoerig en andere accommodaties met bungalows zijn soms te onpersoonlijk.

Een tweede huis in eigendom hebben, is ook niet altijd mogelijk.

In de voorzieningen sfeer van het Bezinningshotel is het mogelijk een bungalow op lange termijn te huren. Deel je dit met andere mensen, zoals vrienden, kennissen of familie deel je de huur in een soort time-sharing.

Het voordeel is dat u het gehele jaar een eigen huisje, met eigen spulletjes heeft. Wilt u eruit met de Kerstdagen, een  kerst in het prachtige Friesland beleven, dan is dat mogelijk, maar de schoolvakanties met de kinderen op een bekende plek is ook aangenaam. Lezen, fietsen, vissen, wandelen of wat u maar lijkt te bevallen, het is allemaal mogelijk. 

Een goed idee…

Bovenstaand idee werd geboren bij een drukke inwoner van de randstad:
Gewoon weg kunnen als je dat wilt, in alle rust, zonder gedoe. Waar je dat boek kunt uitlezen waar je nooit aan toe komt en niets hoeft te regelen. Waar vertrouwde oppas te regelen is en jouw spullen in goede handen zijn.

Verzorging

De bungalows zijn 6-persoons met 2 of 3 slaapkamers en geheel gemeubileerd. De boodschappen service, onderhoud van het terrein, de verzorging van het groen om het huis, is inbegrepen en voor een redelijke vergoeding wordt uw huis gepoetst na uw vertrek om weer spic en span op u te wachten.

Even bellen: “Ik kom er aan, ik stap nu in de auto…”
Alles wordt  geregeld. Je coach desgewenst geïnformeerd.