Over ons

Onze Grondslag

Hoe vind je evenwicht tussen de noodzakelijke materiële behoeften en waarden zoals welzijn en geluk?

Geluk is de balans tussen WELVAART en WELZIJN.
… en dat is een van de moeilijkste opgaven.

Ons hoofd…
Ons hoofd dient ons te helpen bij verstandige keuzes. 
Ons hart…
Ons hart dient ons de liefde voor het bestaan te leren. 

Onze spirituele basis…
Als hoofd en hart in balans zijn zijn wij gereed om onze zingeving te ontdekken. 

Onze ontdekking:
De coaches van Het Bezinningshotel zijn in deze visie verwant. 
Wilma
Besloot rond 1980, nadat het leven haar in een midlifecrisis bracht om het roer om te gooien. Ze volgde een studie Integrale Psychologie en startte vervolgens haar praktijk onder de naam ‘CorCaroli’. Dit ontwikkelde zich later tot haar levenswerk
 CorCaroliZe is daar nog steeds actief als inspirator en docent binnen de opleidingen. Op 1 augustus 2012 vierde het Instituut Corcaroli haar 25-jarig jubileum.

Marianne
Volgde achtereenvolgens het traject: Individuele ondersteuning, Procesverwerking en tenslotte de Beroepsopleiding Life-Coach. |

Marianne besloot haar levensvisie in haar werk toe te passen.  Ze is nu mede-eigenaar van het Bezinningshotel. Je ziet haar hier als een blijde en vakkundige gastvrouw die ieder van dienst is waar nodig en begrijpt waar het om gaat.

Andere medewerkers
Anderen die met ons samenwerken hebben zich ontwikkeld binnen onze Beroepsopleiding Life-Coach. Zij nemen deel aan het Corcaroli-platform en werken ieder vanuit hun eigen specialiteit. Waar nodig werken ze als docent of trainer binnen het Opleidingsinstituut of assisteren de Life-coaches van het Bezinningshotel. 

Met elkaar
Met elkaar zijn we van veel markten thuis. De grondslag is dat wij ons, vanuit ons talent, eigen verlangen en passie, inzetten en met hoofd en hart samenwerken naar een open en creatieve toekomst.

‘Stichting Het Bezinningshotel bv’

Vanaf 2018 is de organisatie ondergebracht in een Stichting Bezinningshotel bv. Dit geeft de medewerkers de gelegenheid zich met deze Stichting te verbinden en hun hart in de toekomst te kunnen blijven volgen.

Het Stichtingsbestuur bestaat uit Wilma, Marianne en Sita.