Bezinningsarrangementen

Bezinningsarrangement: ‘De Prins van Filettino’

bezinningsarregementen-1Tijdens dit bezinningsarrangement gaan we zowel individueel als met meer personen aan de slag met de oproep, die Geert Kimpen in het boek ‘De Prins van Filettino’ doet.

We gaan op zoek naar ons persoonlijke antwoord op de komende cultuur die stormenderhand zijn inhoud en de gevolgen daarvan, aan ons duidelijk maakt en deel is geworden van onze dagelijkse werkelijkheid. De beweging die Geert in gang heeft gezet “Het is tijd voor revolutie’ noemt zich de ‘BASTA’-beweging en verheugde zich binnen enkele weken al in meer dan 2500 deelnemers.

In dit boek worden de bizarre toekomstverwachtingen omschreven tegen de achtergrond van een klein dorpje met eenvoudige mensen. Zij vinden  tenslotte een nieuwe weg om naar een betere en nieuwe toekomst te komen. Niet langer slachtoffer van een uithollend systeem.
De weg terug wordt gevonden en blijkt een stuk eenvoudiger te zijn dan op het eerste gezicht wordt verondersteld. Iedereen kan deze inzichten verwerven en zijn persoonlijke antwoord daarop toepassen. Naar een vrije toekomst voor onszelf en onze kinderen… Ontdek het geheim van Filettino.

Individueel thema-coachingsprogramma 5 dagen, incl. bungalow of hotelkamer + volledige verzorging € 875,-.
Groepsarrangement voor 2 personen. Weekend (of 3 door de weekse overnachtingen) met complete verzorging, € 690,- p.p. Gedeelde bungalow. 4-6 personen in 2 bungalows ondergebracht, all in,  € 590,- p.p.

Bezinningsarrangement: Wellness

Coaching met fitnesssplan

bezinningsarregementen-2Bezinning alleen is niet volledig als het lichaam niet wordt ondersteund.
Ons speciale complete arrangement heeft daar een antwoord op.

·         Verblijf van zaterdag 16.00 – zaterdag 10.00 uur.

·         Je woont in de natuur in een bungalow aan het water.

·         Je wordt geheel verzorgd. Alle maaltijden worden in de bungalow ‘thuisbezorgd’.

·         je hebt 5 coachingssessies van een uur in jouw bungalow. Op afspraak met jouw coach.

·         Gedurende 5 dagen is er een uur work-out voor je gereserveerd in de fitness-zaal met een persoonlijke fittest.

·         Op 3 dagen naar keuze wordt er een sessie in de zoutkamer voor je gereserveerd met een speciaal reinigingsprogramma voor de luchtwegen.

·         Er is een eenvoudige fiets ter beschikking. Elektrische fiets te huur € 20,- p.d.

·         Een uitgebreide bibliotheek met boeken die gerelateerd zijn aan zingeving en welzijn.

All in prijs p.p. € 1175,-