Bezinningshotel

Bezinnen

Bezinnen en coaching de beste investering in je toekomst

bezinnen-1

Gesprek in een bungalow

Mensen zijn vaak ongeweten gevangen in oude patronen. In een gesloten systeem komt men met denken niet verder dan steeds hetzelfde kringetje. Vraag eens een coach om samen ‘out of the box’ te denken. Het helpt je verder in deze verwarrende tijd.

Coaching en bezinnen 

Onze coaches zijn geschoold in zingevings-vraagstukken en kijken dan ook met andere ogen naar je situatie. Zo kom je vaak met verrassende gezichtspunten. Samen kijken we naar, wat jij als ‘de zin van je leven’ noemt, of met andere woorden je ‘bezieling’ of ‘bestaansrecht’.  Het ‘ongelukkig’ zijn is vaak een signaal voor de  verandering die wacht en die ons verder op weg helpt naar een nieuwe en open toekomst.

Contact met andere ‘zoekenden’

Waarom worstelen zoveel mensen in deze tijd met zingevings- en levensvragen? In een gesprek met anderen herkennen we patronen en komt naar voren wat ons welzijn beïnvloedt en ons ongelukkig zijn creëert. Er is voor ieder mens een persoonlijk antwoord om je zingeving vorm te geven. Contacten met anderen zijn vaak een prettige toevoeging. Bel welke mogelijkheden daarover ook in ons Bezinningshotel zijn (0511-449107) of vraag informatie

De omgeving om te bezinnen

De rust van de natuurlijke omgeving rondom Het Bezinningshotel is perfect om een periode te bezinnen en/of voor een retraite.
Je leven heeft een eigen passie, plan en doel. Wij zijn er om je daarbij te ondersteunen! Bel gewoon eens voor een vrijblijvende kennismaking als je denkt dat een probleem niet opgelost lijkt te worden. Stop met te geloven dat er niets aan te veranderen is. Je zult verbaasd staan. Ontdek je eigen antwoord op de nieuwe maatschappij, die zich al langzaam aftekent tussen de brokstukken van het verval van de wereld van begeerte en graaien.