Bezinningsgroepen

bezinningsgroepen-1Bezinningsgroepen

Mensen in crisis bevinden zich op een punt in hun leven waar nieuwe keuzes belangrijk zijn. Er is een conflict tussen het oude, veilige bekende tegenover angst voor het onbekende nieuwe. 

Doe mee met een van onze bezinningsgroepen en je hebt al een eerste stap gemaakt.

In je eentje… niet doen…

Men loopt niet graag te koop met zijn problemen… Dit geeft ook vaak het gevoel dat je alleen worstelt, terwijl het best voelbaar is dat veel mensen om je heen problemen hebben. Een oplossing ligt in onderling contact. 

De moeite waard

Welke waarden houden ons nog overeind, als ons huis wordt bedreigd en het inkomen in gevaar komt? Het geeft ons het gevoel van angst, isolatie en afgescheidenheid. Een goede coach die zo’n groep goed begeleidt is de inspanning meer dan waard. 

 

Wat kunnen bezinningsgroepen voor je betekenen?

Men wil ons nog steeds doen geloven dat materieel herstel de oplossing biedt. Maar wat, als dat eens niet waar is?  Als vechten voor welvaart ons alleen maar verder verwijdert van onszelf en van elkaar? Wie heeft de moed om een nieuw geluid aan te nemen?
Er liggen altijd en overal oplossingen klaar om een nieuwe koers in te slaan, maar in je eentje is dat beperkt. Je kan samen met anderen de handen ineen slaan in een van onze bezinningsgroepen.

Kwaliteit van de coaches

Zet 8 – 10 mensen bij elkaar in onze bezinningsgroepen en er is plaats voor een wonder.
Wij nodigen je uit voor een vrijblijvende kennismaking. Luister hoe wij je wel kunnen ondersteunen en het probleem vanuit een ander perspectief te zien. Een werkzaam perspectief. Vraag informatie via de contactpagina of bel met Marianne 0511-449107.