Bezinningshotel

Bezinningsgroepen

bezinningsgroepen-1Bezinningsgroepen

Mensen in crisis bevinden zich op een punt in hun leven waar nieuwe keuzes aan de orde zijn. Er is een conflict tussen het oude en veilige bekende, tegenover de angst voor nieuwe onbekende situaties.
Daar begint voor velen het eindeloze denken en piekeren.

Dit deel je in deze tijd, meer dan ooit met veel anderen.
Daar is een helpend en effectief antwoord op.
Deel je probleem binnen een van onze bezinningsgroepen en je hebt al een eerste stap gemaakt.

In je eentje… niet doen…

In onze (voor veel mensen) te snelle veranderende samenleving is men zich niet altijd hiervan bewust. Vraag maar iemand hoe het met hem/haar gaat en je hoort meestal: ‘Goed…!’ Men loopt niet graag te koop met zijn problemen… Dit geeft ook vaak het gevoel dat je alleen worstelt, terwijl het voelbaar is dat veel mensen om je heen problemen hebben. Een deel van de oplossing ligt in onderling contact en het aangaan van de juiste onderlinge verbindingen.

De moeite waard

Welke waarden houden ons nog overeind, als ons huis wordt bedreigd en het inkomen in gevaar komt? Het geeft ons het gevoel van angst, isolatie en afgescheidenheid. Een deel van de creatieve oplossing en herstel van welzijn ligt in het delen van je zorgen en verbinden met anderen. Een goede coach die zo’n groep begeleidt is de inspanning meer dan waard. Samen herken je je eigen vragen…

Wat kunnen onze bezinningsgroepen voor je betekenen?

De machthebbers willen ons nog steeds doen geloven dat materieel herstel de oplossing biedt. Maar wat, als dat eens niet gaat lukken? Als vechten voor welvaart ons alleen maar verder verwijdert van onszelf en van elkaar? Als dit de samenleving breekt en we steeds verder weg raken van een nieuwe visie en werkzame oplossing? Maar wie heeft de moed om een nieuw geluid aan te nemen?
Er liggen altijd en overal oplossingen klaar om een nieuwe koers in te slaan, maar in je eentje is dat beperkt. Je kan ook samen met anderen de handen ineen slaan in een van onze bezinningsgroepen.

Kwaliteit van de coaches

Geschoolde en door ervaringen gelouterde coaches hebben
hun zingeving gevonden door met hart en ziel hun hulp aan  zoekende mensen te geven. Individueel of in een speciaal samengestelde groep.
Zet 8 – 10 mensen bij elkaar in onze bezinningsgroepen en er is plaats voor een wonder.
Wij nodigen je uit voor een vrijblijvende kennismaking. Luister hoe wij je wel kunnen ondersteunen en het probleem vanuit een ander perspectief te zien. Een werkzaam perspectief. Vraag informatie via de contactpagina of bel met Marianne 0511-449107.