Individueel advies

Individueel consult

Jij bent onze gast in het hotel of in een bungalow. Dat betekent dat je zelf de inhoud van je dagen bepaalt. Je bent vrij om gebruik te maken van onze accommodatie. De rust, de natuur, ook dat is genieten en tot jezelf komen. Dingen doen waar je normaal niet aan toe komt. Bij deze gewaardeerde vorm van verblijf  is een coaching op basis van een individueel consult mogelijk en vrij om wel of niet te gebruiken.

Themagroep

Iets anders is de mogelijke deelname aan een thema-groep. Daar ontdek je dat velen jouw zoektocht delen, dat je daarin niet alleen staat. 

Coaching zonder verblijf

Onze praktijk geeft ook ruimte door gewoon langs te komen. Dat kan na een telefonische reservering. Bij deze boeking  geef je aan hoeveel tijd je wilt. Bel ons  (Marianne)  0511-449107.
Ben je wel op het terrein? De coaches zijn dagelijks beschikbaar van 9.00 – 21.00 uur.  Het is handig als je een dag van te voren afspreekt. Voor dringende vragen of een noodsituatie is er altijd iets te regelen. Je bepaalt zelf of, en wanneer, je een coach wilt reserveren en er is geen ‘rooster’ waaraan je gebonden bent.

Toch een kamer of bungalow?

Wil je er liever even gewoon tussen uit, je kan een hotelkamer nemen of je kiest voor een eigen plek in de stilte van een bungalow. Het is helemaal aan je zelf.

Aanvullende training of cursus

In samenwerking met het Instituut Corcaroli zijn er diverse aanvullende programma’s. Na een bezinningsperiode is  je blik op de toekomst verruimt en zal je groei voortzetten. De cursus (eerste module): ‘De weg naar binnen’ is een mogelijk gevolg en zal je meer kunnen leren.  Een eye-opener.

Privacy

Er wordt bij ons geen dossier aangelegd, noch notities vastgelegd. Dat is ook niet nodig, omdat je zo veel mogelijk dezelfde coach zult krijgen. Bovendien begrijp je tijdens de gesprekken heel goed waar je staat en kan je het eenvoudig even aangeven. Anonimiteit is daardoor gewaarborgd.   BN-ers en bekende ondernemers en managers kiezen mede daarom juist Het Bezinningshotel met hun persoonlijke vragen.

Tarief

In principe duurt een coachingsgesprek een uur.
Het tarief bedraagt € 60,50 
Als je dan tenslotte bij ons verblijft en de dagelijkse druk even van je af valt maak je een keuze. Wil je elke dag een gesprek of soms helemaal niets of wil je een poosje helemaal niets doen en heb je ons niet nodig, is dat ook prima.  Dan gelden alleen de verblijfstarieven. Kijk voor verdere prijzen naar www.farm-house.nl