Verblijf

·         Home

·         Zingeving

·         Accommodatie&prijzen

·         Over ons

·         Specials

·         Nieuws&blog

·         Contact

 

Verblijf

·         Verblijf

·         Bungalow

·         Boerderij-hotel

·         Evenementenzaal

·         Tweede huis

·         Prijzen en flexibel boeken

·         Strippenkaart voor bezinning

 

Bezoek ook eens:

 

9.0

lees reviewsschrijf review

Eerste indruk

9,0

Service

9,4

Prijs / kwaliteit

8,6

5 reviews

Allebedrijvenin.nl

Home » Accommodatie&prijzen » Verblijf

Verblijf

Ons bos…(je)

Een deel van het terrein is ‘ons bos’. Een stuk van het terrein wat met opzet braak is gebleven en waar zich in de afgelopen 10 jaar spontaan van alle soorten planten hebben ontwikkeld.  Wat na 12 jaar een thuis biedt aan hazen, konijnen, talloze vogels en kleine diertjes. Dat sinds enige tijd ook de herten ons, zelfs op klaarlichte dag, niet schuwen is een extra geschenk. Heerlijk zitten, luisteren naar de geluiden en genieten van de omgeving, het zit in de achtertuin.

 
Het Plein

Op het plein vinden ontmoetingen plaats. Ouders die met hun kinderen bij het zwembad op hen passen en onderling kennismaken. Zo ontstaan soms vriendschappen bij de ‘zomerburen’ . Barbecues worden gezamenlijk georganiseerd, een kinderzandbakje, tafeltennis, speelgoed, het zwembad en andere activiteiten, alles kan daar plaatsvinden.  Een centraal ‘dorpsplein ‘waar ontmoetingen kunnen plaatsvinden, ook al merk je af en toe dat de spontaniteit in die richting lijkt af genomen te zijn, maar als het ijs eenmaal gebroken is, dan wordt het echt gezellig en blijkt menige echtgenoot een ‘keukenprinses’ bij de barbecue.
Studiecentrum

Het studiecentrum Corcaroli, is het gehele jaar in gebruik voor de Opleidingen en andere activiteiten van het Instituut Corcaroli. In de zomervakantie is het hier gesloten en dient dit gebouw ook voor het verblijf van de zomergasten. De koe wacht er nog steeds op om geschilderd te worden. Wie meldt zich aan?

 

Hotelkamers

De hotelkamers worden met zorg onderhouden
en de donzen dekbedden geven
de luxe die je mag verwachten. Er is een verkoelend airco-systeem zodat deze kamers behaaglijk zijn om te slapen. In het Farm-house hebben de slaapkamers een eigen douche en toilet op de kamer.

Het Farm-house is een in 1916, door de diaconie gebouwde boerderij.
Zo kon armoe en gebrek bestreden worden. Alle kamers hebben privé douche en toilet.

 

 

 

Contact

Wyldpaed Oast 23

9287VM Twijzelerheide

T 0511 – 449 107

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.