Verblijf


De locatie

Ons mini bos…

Een deel van het terrein noemen we ‘ons bos’. Een gedeelte van het terrein wat we met opzet aan de natuur hebben overgelaten. Hier hebben zich in de afgelopen 10 jaar spontaan een diversiteit aan wilde planten ontwikkeld. Dit biedt na 20 jaar een thuis aan hazen, konijnen, talloze vogels en kleine diertjes. Dat ook de herten ons, zelfs op klaarlichte dag, niet schuwen is een extra geschenk. Heerlijk zitten, luisteren naar de geluiden en genieten van de omgeving, het bos ligt hier in de achtertuin.

Het Plein

Op het centrale plein vinden ontmoetingen plaats. Gasten maken kennis met elkaar. Zo ontstaan soms vriendschappen. Ook barbecues worden gezamenlijk georganiseerd. Andere activiteiten zijn daar ook mogelijk. Menige echtgenoot blijkt een ‘keukenprinses’ bij een barbecue.

Hotelkamers

verblijf-4De hotelkamers worden met zorg onderhouden
en de donzen dekbedden geven de luxe die je mag verwachten. Er is een verkoelend airco-systeem zodat deze kamers behaaglijk zijn om te slapen. In het Farm-house hebben de slaapkamers een eigen douche en toilet op de kamer.

Het Farm-house is een in 1916, door de diaconie gebouwde boerderij.
Zo kon armoe en gebrek bestreden worden. 

Studiecentrum

Het studiecentrum CorCaroli, is het gehele jaar in gebruik voor de Opleidingen en andere activiteiten van het Instituut CorCaroli.Life